Začněte psát pro výsledků hledání

PROČ POUŽÍVAT ČISTIČKU A PRAČKU VZDUCHU?

PROČ POUŽÍVAT ČISTIČKU A PRAČKU VZDUCHU?

Hlavními zdroji prachu v ovzduší je špatné spalování pevných paliv v domácnostech, průmyslová výroba, zemědělství, doprava a uhelné elektrárny. I špatná kvalita vzduchu doma nebo v kanceláři může přispívat k častým bolestem hlavy, nevolnosti, infekci a chronickým plicním chorobám, jako je astma.

Špičková inovativní patentovaná technologie AeroStyle umožňuje rychlejší zvlhčování vzduchu, a především účinnější redukci přírodních škodlivin, jako jsou prachové částice a alergeny.

PROČ POUŽÍVAT ČISTIČKU A PRAČKU VZDUCHU?
PROČ SI ZVOLIT PRÁVĚ VENTU AEROSTYLE?

Tento model přináší 3D VentaWave inovativní způsob odpařování vody.

Každá jednotlivá výplň nového inovativního modelu VentWave 3D připomíná šetrný systém odpařování, který máme v přírodě.

PROČ POUŽÍVAT ČISTIČKU A PRAČKU VZDUCHU?
JAK TO FUNGUJE

Je to stejný systém, jaký probíhá na spodní straně listu, kde tisíce průduchů zajišťují, že se odpařuje ve stejném časovém období více molekul vody než na rovném povrchu a právě tento šetrný způsob odpařování vody zajišťuje VentWave 3D.

POMÁHÁ ALERGIKŮM

Odstraní až 99,97 % alergenů a zbaví vás nepříjemného suchého vzduchu, který v podzimním a zimním období zvyšujete vytápěním v místnosti.

NOVÁ INOVATIVNÍ VENTA & PURISTICKÝ DESIGN

Cena German Design Award se uděluje za inovativní produkty a projekty, které otevírají nové nápady v německém a mezinárodním designu. Ventilátor Venta AeroStyle je vítěz German Design Award Special 2021.
Jaký byl komentář poroty?Čistička a zvlhčovač vzduchu zapůsobí především puristickým designem, který je nejen nadčasově elegantní, ale také splňuje dnešní požadavky na efektivní technologie a uživatelskou přívětivostí“.

Zvyšte si svou imunitu a výkonnost díky produktům od VENTA.

0
    0